Kul som fan

Sidan har idag passerat 99000 besökare sedan 2005. Tack alla ni som besöker sidan, och de jobb som ni bokat in mej på under alla år, ja de fortätter att strömma in i lagom takt.

 

Sunrise Avenue

En låt & grupp som inte behöver någon ingående presentation, annat än att de är så jävla bra, och låten är för mej så kär ... Hollywood Hills.

 

Jigsaw - Pluggdanslåt

Diggade låten så jävla mycket då som nu, en genuin golvfyllare på var pluggdans. Dock så släpptes låten, 1975, några år innan jag själv började äntra pluggdanser som hölls några gånger, eller nån gång per termin, och det var säkert i syfte att bringa lite kosing till någon klass som skulle iväg på skolresa? Här är en skön extended version, njut & släng en stepp där du befinner dej ... Jigsaw - Sky Hig!

 

The final Show

Oj, oj, oj vilken underbar låt & för att inte tala om texten så vältalande. Harry Styles för mej en ny & fin lyssningsupplevelse, ska verkligen köpa fullängdaren.

 

 

We don't talk enough
We should open up
Before it's all too much
Will we ever learn?
We've been here before
It's just what we know

We never learn, we been here before
Why are we always stuck and running from
The bullets?
The bullets
We never learn, we been here before
Why are we always stuck and running from
The bullets?
The bullets

 

Augusti slutet

Sista dagen för augusti detta år, tiden går så fort så man hinner inte nysa. Letade i musikgömmorna och fann detta eminenta spår som jag fick till mej för många år sedan av en trevlig prick over seas. Många vänskapsband har knytits genom åren, och tack vare nätet gör det hela än mycket enklare.

 

De facto

Under en längre tid har man bemötts med total tystnad, och undflyende i god konflikt rädsla. Vi är många som står upp för den egna personen & säger vad vi tycker och menar det, samt står för detta. Men när folk så gruvligt står upp för att mobba ut & inte sakligt för upp vad dom menar, är fan så illa. Alla påstår att ärlighet & rättframhet är bra & att det för en verksamhet framåt, men det stannar bara vid ord. Märkväl detta av vuxna människor. Men som brukligt står dessa kvar på perrongen när tåget åkt. Att leva som man lär, är jävla så svårt.

 

Cre8or

Jävla skön låt från den glada Rejv-eran, Cre8or's Millenium. Låg på svenska labeln Remixed Records /2000, och själv fick jag promo-plattan från DJ's only. Schyst & jävla bra remix-label för oss dj's och där jag var medlem under några år. Låten kom att bli lite av ett signum då jag huserade på CoreHouse här i Kalmar. När låtens intro drog igång, visste publiken att nu gällde trance & synth-musik för en stund, Front 242 & Nitzer Ebb inkluderat, och golvet kokade gött.

 

 

Gela

En mycket nära och sann vän som är så gruvligt saknad, och som skulle fyllt år denna dag. Vi delade allt som kan tänkas i livet. Ibland blev vi tokiga på varandra för att sedan garva över det hela. Nattliga promenader & djupa samtal, där vi löste alla problem, nästan. Vi kunde ses i flera timmar, för att en stund senare vidta språkerierna i flera timmar till på telefon. Att få vara en del av dej & din sköna, galna familj är stort. Acceptansen & att alltid säga vad vi tyckte var honnörsord. Just en sådan vän växer inte på träd & svåra att finna. Gela var en sann musiknörd, och hon diggade nästan allt, här ett axplock av låtar som hon diggade.

 

Grattis på din dag
Thats whats friends are for ... 1946 - 1999

 

 

 

Darin

Han är så klockrent bra, Darin, och låten är så vältalande för oss alla & en var. Med denna finstämda truddelutt äro så lördagen i blom.

 

Kultlåt

Underbar låt från mitten av de 90-tal, Pulp, Common people, så given på Corehouse här i Kalmar & publikfriare ... Ja låten funkar så även nu.