OBS !

Till dej som läser innehållet i bloggen tar del av den helt på egen risk. Bloggskribenten tar inte ansvar för vad du tål, eller inte tål. Är du av den lättkränkta, ja rent av offerkofta-bärande typen av person. Ber jag dej därför att lämna Bloggen ... Bloggen är inte till för ditt självömkande sinne. Bloggen är enbart till för personer som kan, vågar & ser utanför bekvämlighetsboxen. Dr. Glas

Lär er även att skilja på sak & person, och skriver du en kommentar,

stå för den & var inte så jävla anonym.

Kvinnliga psykopater

2019-01-17

Dom finns men dom hålls om ryggen av det stora flertalet. Då kvinnor alltid är dom godhjärtade. Men bakom den falska fasad skulle kvinnor med stor sannolikhet gå över lik. Den gode Johan Widén säger det hela på ett förträffligt bra vis. Men jävlar den som f.ö framställer kvinnor som nåt ont & illavarslande. Då blir man per automatik hängd och förpassad ut ur den sociala välfärden. För Feminismen & matriakatet har tyvärr fått för stort gehör. Att man totalt glömt bort vad man egentligen ville komma med sina syften. Idag har det fullt legitimt att förnedra män, framställa män som intelligent befriade, hånas i reklam m.m. Vilket kvinnor aldrig framställts i och som. Om, jämställdhet då ska det verkligen vara på båda könens vilkor.

 

PSYKOPATER

En psykopat kan skilja på sanning och lögn men väljer det som gynnar psykopaten.

Psykopater saknar långsiktiga mål och lever i nuet, dom trampar på folk, utnyttjar dom, lurar dom, manipulerar, duperar och parasiterar.
Att lura andra människor är psykopatens största och nästan enda intresse.
Sol-och-vår är väl det enda brott som ingen annan än en psykopat kan begå.

Få psykopater arbetar, dom lever uteslutande på andras pengar.

Den kvinnliga psykopaten är mycket svartsjuk av den enda anledningen att hon vill ta kraft ifrån sin partner, trycka ned honom i skorna tills han känner att han inte är vatten värd.

När psykopaten tröttnar försvinner psykopaten utan att säga ett enda ord.
Det är som att det aldrig funnits en relation, verksamhet eller ens en bekantskap.

När psykopaten inleder en relation handlar det mer om ett infall, en impuls och för att kunna utsätta personen för bedrägeri eller utnyttjas på annat sätt som till exempel att ordna bostad och bättre leverne för psykopaten.

Den kvinnliga psykopaten är inte rädd för någonting och spelar ett spel utifrån vad som gynnar henne, att spela stark men också att spela ynklig, värnlös och utsatt.

Exempelvis:

- för att kunna parasitera på en partner
- för att förklara varför man inte kan betala tillbaka det man så heligt lovat att återbetala
- för att smita undan alla andra skyldigheter
- för att i en vårdnadstvist skaffa sig fördelar och andras empati
- för att få sympatier i en domstol när man står åtalad för ett brott

En psykopat erkänner endast sina lögner om det krävs för att neka och dölja någon ännu större lögn.

Det stora problemet för psykopater är att den som blivit utsatt för psykopaten glömmer det aldrig och kan spendera resten av sitt liv med att hämnas på psykopaten.

Ju fler människor som blivit lurade desto tuffare blir det för psykopaten.

Johan Widén

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)