OBS !

Till dej som läser innehållet i bloggen tar del av den helt på egen risk. Bloggskribenten tar inte ansvar för vad du tål, eller inte tål. Är du av den lättkränkta, ja rent av offerkofta-bärande typen av person. Ber jag dej därför att lämna Bloggen ... Bloggen är inte till för ditt självömkande sinne. Bloggen är enbart till för personer som kan, vågar & ser utanför bekvämlighetsboxen. Dr. Glas

Lär er även att skilja på sak & person, och skriver du en kommentar,

stå för den & var inte så jävla anonym.

Matriakatets Uttåg

2019-01-19

Män varken hatar eller ens vill stoppa kvinnor. Det är kvinnorna & deras Femi-systrar som i ren & skär ondska, och avund som ständigt stoppar sina medsystrar. Det femi-samhälle som växt fram, är enbart ett samhälle för alla offerkofter & lättkränkta människor. Där heller ingen överhuvudtaget tar sitt ansvar, utan man skyller och ser till att frånta sej det egna ansvaret. Låt oss därför stort hoppas på det matriarkala uttåget en gång för alla. Ty det kommer aldrig att bli ett jämställt samhälle där det matriakala för styra, eller råda. Kvinnor hatar kvinnor!

 

"Veronica Palm går från klarhet till klarhet, NOT. Inte en reflektion om att folks ilska kan bottna i annat än kön. Hon har helt missat alla lögner, brutna löften, dimridåer till väljarna, kappvänderi och svek mot samarbetspartners. Folk är bara avundsjuka på en stark kvinna.
Undra på att man irriterar sig på smalspårig feminism och ifrågasätter den intellektuella kapaciteten hos tillskyndarna."

Anna Rehnström/.

Länk nedan

Överenskommelsen

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)