OBS !

Till dej som läser innehållet i bloggen tar del av den helt på egen risk. Bloggskribenten tar inte ansvar för vad du tål, eller inte tål. Är du av den lättkränkta, ja rent av offerkofta-bärande typen av person. Ber jag dej därför att lämna Bloggen ... Bloggen är inte till för ditt självömkande sinne. Bloggen är enbart till för personer som kan, vågar & ser utanför bekvämlighetsboxen. Dr. Glas

Lär er även att skilja på sak & person, och skriver du en kommentar,

stå för den & var inte så jävla anonym.

Diktad lögn MP

2019-01-23

Hur kan man ens släppa fram denna extremvänster-anhängare. Har vi inte lärt oss nåt av historien av inte minst socialistdynga, och alla fängslade, mördade i kommunismens goda namn. För att inte tala om socialdemokraternas vidriga historia i detta land, då med hänvisning till Storsien. Med länk till socialisternas egen sida & berättelse om detta socialdemokratiska arbetsläger. Där man inte minst placerade alla oliktänkande.  Miljöpartiet är precis som kommunister, socialdemokratin en finare version av extremistpartier med förgreningar på yttersta vänsterkanten. Men sålänge folk enbart hålls vid köksbordet, kommer inte nåt att förändras. Inte ens Lind kan frånsäga sej inblandningen med goda islamister.

 

 

Yttrandefriheten.

Det fria ordet begränsas enbart av dem som vill begränsa det fria ordet. Inga andra.

Hela historien och all litteratur visar att varje ingrepp i yttrandefriheten, oavsett skäl, leder mot ett totalitärt samhälle.

”De goda” och ”de onda”, med undantag för de kriminella, är enbart sociala konstruktioner vilka kontrolleras av dem som för tillfället har makten. Göran Dandelo/.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)