OBS !

Till dej som läser innehållet i bloggen, tar del av den helt på egen risk. Bloggskribenten tar inte ansvar för vad du tål, eller inte tål. Är du av den lättkränkta, ja rent av offerkofta-bärande typen av person. Ber jag dej därför att lämna Bloggen ... Bloggen är inte till för ditt självömkande sinne. Bloggen är enbart till för personer som kan, vågar & ser utanför bekvämlighetsboxen.

Barnexpolatering

När den goda feminismen & vänstern får råd, då går allt för sej & är fullt okej.


"Typiskt Strandhäll - Nyttig idiot.
SVT fungerar som klimatalarmisternas förstärkare genom att föra fram detta stackars ångestfyllda vilseförda barn som en auktoritet på bästa sändningstid.
Uppmärksamheten för den skamlösa reklamkampanjen för att sälja en bok måste överträffa PR-makarnas alla förväntningar. Nu transporteras hon runt i Europa som ett självspelande piano utan minsta omtanke om hennes hälsa och diagnoser.
Hennes föräldrar borde skämmas.
Stackars stackars barn." 

M. Lindgren

Matriakatets Uttåg

Män varken hatar eller ens vill stoppa kvinnor. Det är kvinnorna & deras Femi-systrar som i ren & skär ondska, och avund som ständigt stoppar sina medsystrar. Det femi-samhälle som växt fram, är enbart ett samhälle för alla offerkofter & lättkränkta människor. Där heller ingen överhuvudtaget tar sitt ansvar, utan man skyller och ser till att frånta sej det egna ansvaret. Låt oss därför stort hoppas på det matriarkala uttåget en gång för alla. Ty det kommer aldrig att bli ett jämställt samhälle där det matriakala för styra, eller råda. Kvinnor hatar kvinnor!

 

"Veronica Palm går från klarhet till klarhet, NOT. Inte en reflektion om att folks ilska kan bottna i annat än kön. Hon har helt missat alla lögner, brutna löften, dimridåer till väljarna, kappvänderi och svek mot samarbetspartners. Folk är bara avundsjuka på en stark kvinna.
Undra på att man irriterar sig på smalspårig feminism och ifrågasätter den intellektuella kapaciteten hos tillskyndarna."

Anna Rehnström/.

Länk nedan

Överenskommelsen

 

Sverigedemokraterna

En bra & klok man Mattias Karlsson ...

"En regering med stöd av mindre än en tredjedel av riksdagen och med två stödhjul som avskyr det tredje. Ett korthus i en orkan känns som ett mer stabilt bygge."

 

Demokratur

Hur i helvete kan avstå bli till fördel? Men i den svenska demokraturens diktatur är fan allt gångbart. Allt för att mer & mer lämna ifrån sej makten till EU, Bilderberg och övriga globalistelit, inte heller att förglömma, den nya religionen som nu börjar får genomslag i absurdistan. Där svenska kyrkan & kristendomen fasas ut mer & mer.

 

Tidens anda

 

Kvinnliga psykopater

Dom finns men, dom hålls om ryggen av det stora flertalet. Då kvinnor alltid är dom godhjärtade. Men bakom den falska fasad skulle kvinnor med stor sannolikhet gå över lik. Den gode Johan Widén säger det hela på ett förträffligt bra vis. Men jävlar den som f.ö framställer kvinnor som nåt ont & illavarslande. Då blir man per automatik hängd och förpassad ut ur den sociala välfärden. För Feminismen & matriakatet har tyvärr fått för stort gehör. Att man totalt glömt bort vad man egentligen ville komma med sina syften. Idag har det fullt legitimt att förnedra män, framställa män som intelligent befriade, hånas i reklam m.m. Vilket kvinnor aldrig framställts i och som. Om, jämställdhet då ska det verkligen vara på båda könens vilkor.

 

PSYKOPATER

En psykopat kan skilja på sanning och lögn men väljer det som gynnar psykopaten.

Psykopater saknar långsiktiga mål och lever i nuet, dom trampar på folk, utnyttjar dom, lurar dom, manipulerar, duperar och parasiterar.
Att lura andra människor är psykopatens största och nästan enda intresse.
Sol-och-vår är väl det enda brott som ingen annan än en psykopat kan begå.

Få psykopater arbetar, dom lever uteslutande på andras pengar.

Den kvinnliga psykopaten är mycket svartsjuk av den enda anledningen att hon vill ta kraft ifrån sin partner, trycka ned honom i skorna tills han känner att han inte är vatten värd.

När psykopaten tröttnar försvinner psykopaten utan att säga ett enda ord.
Det är som att det aldrig funnits en relation, verksamhet eller ens en bekantskap.

När psykopaten inleder en relation handlar det mer om ett infall, en impuls och för att kunna utsätta personen för bedrägeri eller utnyttjas på annat sätt som till exempel att ordna bostad och bättre leverne för psykopaten.

Den kvinnliga psykopaten är inte rädd för någonting och spelar ett spel utifrån vad som gynnar henne, att spela stark men också att spela ynklig, värnlös och utsatt.

Exempelvis:

- för att kunna parasitera på en partner
- för att förklara varför man inte kan betala tillbaka det man så heligt lovat att återbetala
- för att smita undan alla andra skyldigheter
- för att i en vårdnadstvist skaffa sig fördelar och andras empati
- för att få sympatier i en domstol när man står åtalad för ett brott

En psykopat erkänner endast sina lögner om det krävs för att neka och dölja någon ännu större lögn.

Det stora problemet för psykopater är att den som blivit utsatt för psykopaten glömmer det aldrig och kan spendera resten av sitt liv med att hämnas på psykopaten.

Ju fler människor som blivit lurade desto tuffare blir det för psykopaten.

Johan Widén

JÖK 2019

 

Januari ÖverrensKommelsen, och de grundlurades gäng.

 

 

DÖ 2014

 

På det hela sitter sedan knassossen Löfven som den troféjägare han är.

 

Hemliga papper

Från väl förtrogna källor har nu dom dokument som Löfven & Sjöstedt, skrivit under bakom ryggen på Lööf & Björklund läckt ut. Det visar sej nu att det är Sahlin som inte kunnat som vanligt hålla klyckan stängd, det tillsammans med Schyman. Två bittra feminister som inte får vara med i leken. Sedan begriper inte jag grejen med att fjantarna inte lägger korten på bordet. Men det är som vanlig ordning ... Skiten sopas under mattan!

 

 

 

Inomkort kommer dörrmattan Sjöstedt att lanseras

 

Att vara eller inte vara

 

 

Dårarnas förlovade land

Det råder total härdsmälta hos moder svea med starka inslag av diktatur. Där folkets röster aldrig mer kommer att få någon betydelse. Då våra galningar till maktkåta politiker hittar nya kryphål, för att sätta demokratiska spelregler ur funktion. Än värre är att det dumma, inskränkta folket som annars låter sej värna DEMOKRATIN. Låter härdsmältan fortgå! Ty folket fortsätter frenetiskt att glo ner i sina nya snuttefiltar kallat padda & smartfååån, och på det nöja sej med en smula äkta vinklad fake news, via den numera än värre centralstimulerade SVT & SR. Prisa skattsedeln i god vänsteranda & allt åt alla ...

 

 

Johan Widén:

ALLT ÄR DÖTT I SVERIGE

Alliansen är död.
Demokratin är död.
BNP per capita utvecklingen är död.
Bostadsbeståndet är dött.
Arbetsmarknaden är död.
Skolans utveckling är död.
Moralen är död.
Lojaliteten är död.
Försvaret är dött.
Industrin är död.
Polisen är död.
Sjukvården ligger i respirator.

❗️7-klövern har på cirka 28 år begått nationellt mord.

‼️Och svenskarna fortsätter rösta på mördarna!