Gratitude

Tänk så undertbart när jag fick denna låt tillsänd mej, och den satte hela tillvaron i ett ny perspektiv. Den är tåren som stoppats undan, dök upp som skänk från klarblå himmel & det känns så befriande. Musik är helande. Inte minst så fick jag även upp öronen för en jäkla bra grupp som totalt missat. VNV Nation ... Även via tips bokat biljett till deras konsert i Kalmarsalen 24/1 2019.

 

Thank you for all the doubts, and for all the questioning,
for all the loneliness and for all the suffering.
For all the emptiness, and the scars it left inside.
it inspired in me, an impetus to fight.
For the conviction, for the purpose found along.
For the strength and courage, that in me I've never known.
And if it seems to you, that my words are undeserved,
I write this in gratitude for whatever good it serves.

 

Dario G

En riktigt skön dänga från början av 00-talet, mycket dansvänlig & skönt arr. Dream to me & Dario G. Bara dra opp ljudet & ge sej hän i skön ljudmatta.

 

TechNoid

Skönaste musiken för sinnet, alltid varit svag för Ravekulturen & ElektroniskMusik, Jarre, Yello, New Order, Nitzer Ebb mfl. Här en skön tolva med Channel X ...

 

Att vara, eller inte

Jag misstänker att folk lider av en massa uppdämd dynga, och att dom måste låta som en gammal raspig 78-varvare. Genom att hela tiden hacka på andra, och avleda uppmärksamheten från sej själva. Men mycket bottnar i väldigt stor osäkerhet hos dessa kappvändare. Som säger en sak, men menar något helt annat, eller att dom inte ens vet vad dom själva sagt. Sedan behöver jag själv inte lägga så stor vikt vid det hela. Jag tror att många som utsätts för ständiga, låt oss kalla det prövningar, behöver får ur sej andras dåliga attityd genemot oss andra som tvingas utstå prövningar. Men att vädra denna luft är inte gångbar, då anses man som negativ och bitter. Det i en allt mer påklistrad låtsas värld med sockersöt, fluffig, snuttigull attityd. Det med risk för att det alltid finns någon som blir kränkt. Det för mej förhatliga ord! Samtidigt som det hela tiden påtalas om att vi alla ska få vara den man är, men bara så länge man passar i den givna mallen av hyckleri och falskspel. Där det allt som oftas slutar med att folk ler lismande som en falsk orm, för hugga dej i ryggen när du vänder på klacken och går. Så hur man är eller gör, så passar fan inte skon in i sammanhanget. Det vittnar mycket om att det är så, då jag får till mej snarlikt från andra personer som säger sej känna & uppleva likadant. Det är då en jävla tur att vi kan finna musiken som styrka ...

 

The Heat of da Weekend

Wow asså en underbar party-deejay äntrar båsen på ett par ställen denna helg, dock av privatkarraktär. Men så jäkla kul för alla som besöker dessa ... Karlskrona & hemstaden Käälmaa.

 

Sandlådan Sverige

 

Här där man frångår valresultat gång efter annan i god demokratur, och politiker lyckas ständigt komma undan, och folket låter det fortgå. Ty en svensk har lärt att tiga och är en sann lydperson.

Frida

Annifrid gjorde plattan "Shine" 1984, som proddades av Steve Lilliywhite. En jäkligt jämn och skön platta med en massa sköna låtar, eller den bör lyssnas på i sin helhet. Ja detta trots att plattan är 34 år på nacken så håller ljudmattan sej så väl, till skillnad från dagens datoranimerade ljud.

 

Donna Summer

Då som nu funkar denna underbara Stock, Aitken, Waterman proddade låt från 1989, "This time i know it's for real". Pete Waterman var f.ö mannen som gav världen "Video killed the radio star" 1979 med gruppen The Buggles. 1987 var f.ö det året jag gjorde min "turné" runt om i ostkustens folkparker. Med rätt kontakter i dj-branschen sa det pang och rätt ut i en härlig orgasm av musik & underbar publik. Jobbet lärde jag mej mycket tidigare genom att gå på klubbar med namn som Nisse Hagman, Mankie, Agge, Holma, och häckade en hel del tid på Oscar inne i Oskarshamn & alla hippa Stockholms dj's som bl a Swemix gurun Emil "Soundfactory" Hellman.Nu kom jag inte att bli någon remix eller egen proddare av musik, men banne mej en bra party-dj.

Kommunism vs Socialism

"Kommunism har alltid varit emot privat ägande ... Socialism är bara en mildare variant där oduglingar också kan leva på samma nivå som dom som arbetar och sliter varje dag, och gör allt i sin makt för att hålla igång landet ..." okänd/.

 

Egen byk