OBS !

Till dej som läser innehållet i bloggen tar del av den helt på egen risk. Bloggskribenten tar inte ansvar för vad du tål, eller inte tål. Är du av den lättkränkta, ja rent av offerkofta-bärande typen av person. Ber jag dej därför att lämna Bloggen ... Bloggen är inte till för ditt självömkande sinne. Bloggen är enbart till för personer som kan, vågar & ser utanför bekvämlighetsboxen. Dr. Glas

Lär er även att skilja på sak & person, och skriver du en kommentar,

stå för den & var inte så jävla anonym.

Buga djupt

Eller får man inte vara kvar då man anses obekväm, ja rent av man kastas ut med tystnad, och med smutskastning som följd. Det gäller att slicka uppåt & det rejält för att få sitta kvar vid dom lismandes bord. Ifrågasätt heller aldrig ett högdjurs trovärdighet, dom blånekar för att själva stå i bättre dager.

 

God merit

Det snurriga landet i världen, kallat Sverige. Här där grova "mördare" som man vill kalla dom, alla muslimska IS-terrorister. Som nu med all säkerhet (som med allt i snurrlandet), kommer att åtnjuta det goda från bankomaten som så frikostigt öppnas. Pengar finns det ingen hejd på, allt beror på vem det gäller i ett land som påstår sej inte exkludera någon. Drar gärna parallen till vår allt mer utarmade äldre & sjukvård. Där varje minut, varje måltid minutiöst räknas på. Här finns det inga pengar, här kapas det på varje jävla öre. Folk stoppar som vanligt näven i byxfickan, det i ren rädsla för att förlora både jobb & hem. För så är det, den som tar näven från truten, den sitter jävlar så löst. Ära vår frikostiga bankomat, som aldrig sinar för den som begår terrorbrott i god religions-anda.

 

Trött i själ & sinne 2

Det känns så bra att få ha pratat med min VC, de är bra på alla vis. Förstår dilemmat som man går i, och vill hjälpa till. Nu kan man försöka koppla av, eller det är svårt när allt bara snurrar. Den som inte går i detta töcken eller gått, vet inte hur det egentligen är. Folk kan visa medkänsla och säga si & så, för att man ska säga nåt i det krystade och för många en ohanterbar situation, gentemot den som går i ett grått töcken. Nu tycker vän av ordning, men blogga det tycks gå bra. Ja utifrån aspekten att det lättar i skallen att få släppa ut det innersta, och det finns säkert någon ute på webben som sitter i samma båt. Då behöver man inte känna sej ensam eller mindre värd, för att det spökar i själen.

Trött i själ & sinne

När man inte förmår mer, utan det bara känns tungt & påtvingat. Ja då vet i fan vad man ska göra. Min depression vill tydligt banka på i sinne, och det känns som om den vinner denna gång oxå. Haft ett ändå skapligt & bra år då den hållit sej på sin kant. Men nu vill den åter bubbla och styra tankar mot det negativa. Det där med att kämpa finns inte. Varför kämpa, när det hela tiden bara grusas med allt. Att släppa saker är heller inget som görs på nolltid, då det kommer tillbaka som en studsboll. Ett vet jag och det är att jag kommer fixa kontakt med min VC omgående. Där har man under året backat och varit ett bra bollplank. Men nu tyar inte hjärnan, själen mer för denna afton. Pressat mej gruvligt på jobbet. Ja jobbet mitt, som jag tycker så mycket om. Men nu måste jag fokusera på det egna & få ordning på detta mitt ångestladdade, smått tomma jag. Ja det är lättare sagt än gjort, då det inte alls går att fokusera.

Makt & hunger

"Emma Carlsson Löfdahl avslöjades med att hyra sin makes lägenhet och samtidigt ta ut maxersättning av riksdagen. Nu lämnar hon Liberalerna och blir politisk vilde i riksdagen."

 

Keith Flynt

Ibland är det bara svårt att ta in det där när någon dött, inte minst när det gäller artister som man diggar. Lite tidigt & genom självmord är Keith Flynt, frontare i Prodigy nu bort från jordelivet

 

 

 

John Newman

Så jävla bra platta "Tribute" med John Newman. Snurras så friskt både i CD-spelaren & Mp3an. Bara asdiggar snubben, och inte minst givna låt.

 

Fascism


Helg

 

Slå mej hårt

Fy fan så jävla vissen, utslagen man känner sej. Hur jävla segt som fan efter flunsan de luxe. Känns kroppsligt 50%. Men det går sakta framåt, och snart sjunger jobbet på sista versen. Sedan får man väl ställa sej till dom hemlösa & alla som saknar inkomst. Om folk kunde hålla sej på sin jävla kant och inte sabba för andra. Thomas Stenström fantastiska låt lyfter den mest missmodige. Diggat snubben i många år, även några plattor finns i min skivhylla.