Since 1766, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

 

Du är juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfälten. Håll en hyfsad ton och språk, och inte minst inga person-angrepp, då bidrar du själv till bloggens kvalité & trivsamhet. Om du f.ö känner dej förolämpad, då finns det hjälp även för det.

Hämta ditt exemplar; Här

 

 

Bromskloss

2020-10-01

Blev både arg & ledsen igår. Då en s.k FB-vän hörde av sej, och tyckte på; att måste du alltid dra upp din patetiska livshistoria. Det efter att jag skrev en kommentar.
Om folk nån ända gång, vill ta på sej mina skor & gå i dom. Då skulle folk kanske sluta upp med dylika uttalanden.
Jag för inget perfekt liv, jag försöker med varje medel att överleva, då menar jag verkligen överleva. Jag gör allt som står i min makt, för att hålla mej med jobb, se till så jag kan äta nästan varje dag. Ändå finns det människor som gång efter annan drar ner mej.
Näe, jag är inte typen som äskar sympatier, det har jag aldrig tidigare någonsin fått. Alltid fått höra; Skyll dej själv. Så, jo jag är en fena på skylla mej själv.
Natten som gått blev jag så övertygad om att ta mitt liv.
Jo jag har försökt, även då tycker folk att jag är feg. Som bara lämnar allt, utan att ha gjort något till förändring. Jag sätter mej inte till, eller ens tränger mej på hos någon. Jag är bra på att underhålla mej själv, och har alltid gjort.
Men igår blev det för mycket, för vad jag mäktade med. Efter samtalet med jourhavande präst. Kändes det bra & gnistan kom åter. Jag vill med detta bara tydliggöra att det visst finns människor där ute, som inte har sinnesnärvaro. Utan regelrätt gör slag i saken, och tar sitt liv.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)