Since 1766, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

 

Du är juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfälten. Håll en hyfsad ton och språk, och inte minst inga person-angrepp, då bidrar du själv till bloggens kvalité & trivsamhet. Om du f.ö känner dej förolämpad, då finns det hjälp även för det.

Hämta ditt exemplar; Här

 

 

Valpåverkan

2020-10-16

Det är dags att folk verkligen börjar inse vidden av all form av censur som pågår i socialmedier, ja även ute i samhället. Där folk tvingas bort från sina jobb, föreningsliv. Detta för att man kanske inte har den där värdegrunden som alla ska tvingas följa. Hur korkad den än är. För mej finns det bara en värdegrund att förhålla mej till. Det är den svenska lagboken. Den är vägledande för alla & en var. Att man sätter den urspel med simpelhet som ordet värdegrund. Ter sej löjeväckande, och är. Att kommunisterna i bl a Kina stöttar Joe Biden, och försöker valpåverka är frukttansvärt. Detta är något som kommer att bli tydligt i den svenska kommande valrörelsen. Facebook är en stor censur-apparat, det märks nu även här i Sverige. Där vi som är kritiska, och vill visa på hur det går till i USA. Nu får våra konton inaktiverade, stängda. Ett ord, mening kan alltså räcka för att kontot inte följer FB, Twitters vänsterstyrning... 1984!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)