Preamble for this Blog !

Since 1992, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law; "The Freedom of Expression Act", 1991:1469, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

The Freedom of Expression Constitution, a law that more and more Social Democrats, Communists, Environmental Fascists are increasingly deviating from. It is to control the great mass of people who do not agree with their oppression of opinion, but can think for themselves. It is a threat to those who are most politically correct, with associated values.

 

 Om du mot all förmodan skulle fara väldigt illa av denna blogg's innehåll.

DÅ vill jag att du hämtar ditt exemplar; Här

 

 

             

 

Allas lika värdeställning

2020-10-22

Detta land, Sverige, är ett exkluderande land. Jag vet, inte minst av egen erfarenhet, hur jäkla illa det är & kommit att bli. Svenskar som hamnar utanför den sociala trygghet, som det var tänkt med skattsedelns hjälp få bistånd från. Det som inte minst Socialdemokrater, Kommunister säger att det visst inte är så. Ändå ökar frivillig-verksamheten i detta land. Det som bl a en följd av den dyra migrations & asylpolitik som förs. För att den ska fungera. Måste Sverige omfördela skattepengar från basverksamheter som vård, skola & omsorg. Ja, allt det där som varje Svensk tar för givet. Det har tyvärr inte blivit så i den exkluderande era som råder. Att som svensk nekas socialbidrag, stöd och hjälp kortvarigt. Det struntar den person som sitter på våra socialtjänster i, vid sina skrivbord. Dessa personer hålls med en icke människovärdig hållning & syn. Men heter du Abdulha & är ett av staten klassat gymnasiebarns-lag, eller asylant. Då finns det inga beränsningar för vad som kan ges. Ingen ifrågasätter heller inte den som sökt sej hit på vilka grunder. Man behöver inte ens ha en given ID-handling. Men går jag på stan, då kan jag tvingas visa nämnda. Det heter f.ö så fint som att dessa personer, måste få stöttning för att integreras. Ja det i form av arbete, boende m.m. Det till följd av andra människors undergång ! Så hur var det då med allas lika värde & möjlighet till att få hjälp och stöd. Det som det en gång var tänkt i folkhemmets begynnelse! Den är det lika med noll med. Tänk på detta; Det kan vara en nära vän, far eller morföräldrar som på något sätt hamnar utanför samhällets såkallade grundtrygghet. Det som våra politiker nu sopar under mattan. Ty vi ska ju öppna våra hjärtan, det sedan länge sagt. Själva sitter dessa långt bort från den verklighet som många, många tvingas vara i. Vi är heller inte lika mycket värda. Rasism finns f.ö inte heller anser jag. Människan är en ras - Homosapiens !

Allas lika värde; Är en mördare, våldtäkts-man/kvinna lika värdeställd med oss andra, Är en snattare lika mycket värd eller ännu värre hur ser folk på en Pedofils lika värdeställning ?

 

Mannen på bilden är så talande för att vi exkluderar, och inte ser till allas lika värde. Som socialister, kommunister & andra vänstervridna liberala-personer anser. och vill få oss till att tro. För dessa är allt rasism, främlingsfientligt. De saknar själva substans och hållning till verklighetens lika värdeställning för & åt oss alla.

 

 

Hur kommer det sej toppat på det hela; Att folk blir av med sina arbeten, ställs i ett ekonomiskt utanförskap. Jo för att det finns folk, som vågar belysa dessa väldigt viktiga samhällsfrågor. Vem ger oss f.ö rätten att ta ifrån oss vårt egenvärde. För att få passa in i värdegrunden som ständigt råder i sann politisk korrekhet.

Värdegrund som är gällande; Är Svea rikes lag! Att det ska vara svårt för de flesta att det fatta och begripa ? Än värre är att vår konstituerade yttrandefrihet, sedan 1766, sätts urspel. DU får alltså inte säga, ge utlopp för vad DU anser dej tänka, tycka. För då bryter du mot den nya lagen, Värdegrund. För mej ter det hela sej mycket illa. Hur ska vi som samhälle, då kunna konstruktivt få till ändringar, förändringar. Där vi alla står på samma plattform, utan annat än att slicka varandra i röven, klia nån på ryggen för att komma ett pinnhål högre upp på karriärstegen. Är det verkligen värt det priset, att göra avkall från sej själv & vad man egentligen står för. Men många är till och med beredda att gå över lik, för att nå sitt ego-mål. Kosta vad det kosta vill.