Since 1766, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

 

Du är juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfälten. Håll en hyfsad ton och språk, och inte minst inga person-angrepp, då bidrar du själv till bloggens kvalité & trivsamhet. Om du f.ö känner dej förolämpad, då finns det hjälp även för det.

Hämta ditt exemplar; Här

 

 

Sveriges Nationaldag

2019-06-06

Äras våra konungar som en gång gjorde vårt vackra Sverige till en stormakt. Som vi en gång bar stolta fram! Numera är makten långt bort & avskaffad. Nya vindar, och element tar över landet med vidriga idéologiska, religiösa syften. Folk, makthavare låter det hela fortgå. Men i grunden känner jag mej stolt över att vara infödd svensk. Jag känner mej stolt, trygg över att ha en svensk genuin bakgrund. Att känna, vara mej trygg i mej själv. Gör att jag kan vara, och är en öppensinnad man. Acceptans för andra som respekterar, offrar och bidrar till landet utan att ständigt kräva något. Den som bara kräver sina rättigheter utan att bidra. Har inte här att göra! Bara synd att maktens elit låter element styra, förbjuda och sudda ut, inte minst den svenskhet som vår fana är. Att inte hissa den för att den kränker andra är löjeväckande, och som bara kan ske i Sverige. Det är en ren idioti & ska å det bestämdaste stävjas! Fira ära vår nationaldag och den stormakt vi en gång var. Det ska vi varken skämmas för eller ens sopa undan.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)