Preamble for this Blog !

Since 1992, every Swedish citizen is guaranteed the right under this Fundamental Law; "The Freedom of Expression Act", 1991:1469, vis-à-vis the public institutions, publicly to express his or her thoughts, opinions and sentiments, and in general to communicate information on any subject whatsoever on sound radio, television and certain similar transmissions, through public playback of material from a database, and in films, video recordings, sound recordings and other technical recordings.

The Freedom of Expression Constitution, a law that more and more Social Democrats, Communists, Environmental Fascists are increasingly deviating from. It is to control the great mass of people who do not agree with their oppression of opinion, but can think for themselves. It is a threat to those who are most politically correct, with associated values.

 

Om du mot all förmodan skulle fara väldigt illa av denna blogg's innehåll.

DÅ vill jag att du hämtar ditt exemplar; Här

 

 

             

 

Stasi, 1984

2019-11-12

Den som nu tycker att det bedrivs konspirationsteorier numera. Den sover nog väldigt hårt! Det pratas vitt & brett om att vi alla får uttrycka oss i det fria ordet. Men det är bara en skröna av stora mått. Inte minst när ett parti vars agenda är att sopa undan den egna historien. Jag talar om Socialdemokratin, och deras förmåga att göra allt för att avfokusera från det egna. På Facebook har nämnda parti stort inflytande, det tillsammans med EXPO, Näthatsgranskaren, den sistnämnde en avdankad f.d polis som åtnjuter bidrag. För att dammsuga webben från folk, som inte följer Socialdemokratins dolda agenda, att alla som inte tycker, tänker eller står upp för nämndas ända rätta sanning. Den ska med alla medel tystas. Såg på tv häromkvällen ett program som kom att handla om Öst & Västtyskland, och Stasis inblandning i folks liv på östsidan. Där kan nog jag likna sossarna i mångt! Partiboken är så given, en sosse hålls hårt om ryggen, och skulle aldrig tillskrivas att den gjort något fel. På Facebook drivs nu en hård kampanj för att få bort filmen "Ett folk, ett parti". I helgen dammsög då Facebook bort filmen, genom att helt enkelt tillskriva filmen sexuellt innehåll. Vips så var det många som fick ett "fy på dej". För egen del gick det så långt som att jag blev avstängd i en vecka. Är detta förenligt med ett samhälle som säger sej stå upp för allas fria tanke, yttrande. Nej, blir mitt svar! Kulturen av idag är som så mycket i samhället en tystnadskultur. Inget ska sägas som är av nedlåtande karraktär, vi ska alla vara snälla & gullande. Den som säger rent ut, hur landet ligger till kastas ut i kylan, hängs ut som obekväm, och även i mångt kan räkna med uteslutning från olika sammanhang. Ty den eller de platsar inte, och ska ses som pestsmittad. Det i ett land där många bär på en offerkofta fullt legitimt. Att våga säga, sätta ner foten är inte tillåtet. Allt bara flyter, sedan gnäller folk. Det som förstört samhället är allt trams om värdegrunder hit & dit. Själv är jag av den naturen att jag vill tro att folk faktiskt kan tänka själva, och bilda sej en egen uppfattning. Därav av vikt att filmen om Socialdemokratins inverkan, påverkan på samhället bereds möjlighet att visas på bästa sändningstid i TV. Låt oss föra en saklig diskussion om det parti som en gång var brunt, såg till så att judar hamnade i tyska koncentrationläger, stämplade J i passen, lät tyskarna löpa fritt över till Norge. Ja vem minns inte Baltutlämningen, Storsien. Säg sedan inte att det var tidens anda. För sålänge ett av Sveriges största parti inte själv gör upp med sin historia. Kan dom aldrig få stå och bespotta andra!