Highway to hell

Sverige är ett tryggt land! Det är bara tillfälligheter det som nu skett & sker de senaste åren. På 70, 80, 90 talen var våldet mycket mer närvarande. Det slangades bilar, man stal hej vilt & grovt av varandra. Den som inte släppte ifrån sej det som förövaren ville ha, fick glatt nöja sej med att få huvudet insprakat, en kniv i ryggen, halsen avskuren ja till och med ett skott i ryggen var så givet då. Ja den svenska historien av grovt våld, våldtäkter, rån var så mycket mer då på den tiden. Ja då var blåsljusöverfall även så utbrett att ingen vågade sej ut. Då man inte kunde räkna med att få den mest primära hjälpen, pga att uttryckningspersonal inte kunde ta sej in i områden med bränder, överfall, inte minst ambulsanspersonal som väldigt gärna stod & väntade på att läget skulle lugna ner sej. Jo tjenare välkommen till verkligheten alla förnekare. Som inte tagit av sej skygglapparna, utan lever ett stilla liv där det mest avgörande är ett snack vid köksbordet med frugan/mannen, barnet som gör verbalt utfall. Men som lugnas med att visst lilla du, lugnar du ner ska du få en ny jacka. En vuxenvärld som helt tappat tydlighet, inte sätta ner foten i dårskapens snuttifierande vänster-värdegrund om allas lika rätt. Men inte någon skyldighet. Alla ska vara så goda, glada & vänliga. Den som råkar sätta ner foten, våga ta näven från truten, den är att anse som bråkstake & ska förpassas ut i kylan. Den passar inte in i saft & bulle Sverige.

Sanningen om Greta

När pengar får styra och indoktrinera en hel värld till att bli uppskrämd. Att det sedan står ett barn med autism, det bryr sej sedan ingen om när det hela blåst över. Klagosången kommer bli än värre från föräldrar-håll, som kommer skylla ifrån sej!

 

Lögnen om prideflaggan

Ja så då får vi även svaret på den stora lögnen om hur det är tänkt med pride-flaggan ...

"Det vi ser nu är medveten spridning av falska nyheter, det piskar upp hat och hot mot oskyldiga människor, säger Louise Erixon (SD), kommunstyrelsens ordförande.

Sedan några dagar sprids uppgiften att Samstyret i Sölvesborg förbjuder prideflaggan. Detta utan att prideflaggan har nämnts och trots att ursprunget till medie-ankan är en föreslagen policy som syftar till att anta en traditionell och mer inkluderande förhållning till flaggning i kommunens regi.

– Det vi ser nu är medveten spridning av falska nyheter, det piskar upp hat och hot mot oskyldiga människor. Vare sig jag själv, Sverigedemokraterna eller partierna i Samstyret har något emot den vedertagna andemeningen av priderörelsen, faktum är att jag skulle kunna räkna upp väldigt många inom mitt parti och här i kommunen som tillhör de grupper som Pride säger sig företräda, säger Louise Erixon till Samtiden."

Hela artiklen finns länkat: Här

 

Sweet Dreams

Bland svenska skolelever tycker, känner att skolarbete är enformigt, och en vilja att styra hur lärarna lägger upp arbetet. Jo tjena! Välkommen till verkligheten, livet är i mångt smått enformigt & är heller inte så jävla roligt alla gånger. Som ni vill att livet ständigt ska vara. Livet är inget skolparty. Livet är så mycket mer, och definitivt INTE jämställt, jämlikt. Vilket jag själv genom åren fått höra genom den vänsterfascistiska indoktrineringen kallat folkhemmet, och socialdemokratins oändliga floskler. Välkommen till verkligheten igen ungar. Imångt kan jag ändå tillstyrka att livet kan vara enformigt men det är vad vi gör det till. Att gå i skolan är inget arbete, det är att lära för livet, bli en självgående människa, tänkande och att inte tro på allt som sägs eller man får till sej. Ifrågasätt, tänk själv! Tids nog lär ni upptäcka vad ni vill stå själva i en vuxenvärld.

Greta

En bild & text som talar för sej själv, och när PR-jippon uttnyttjar ett s.k barn. Hade detta handlat om vilket annat barn som helst, hade det gjorts med all stor säkerhet en orosanmälan. Finner det hela skrämmande och absurt, då det finns barn med samma problematik som Greta, men som aldrig skulle tillåtas denna exploatering pga den utsatt & hälsorisk det innebär. "Var kommer barnen in"... & vem fångar upp Greta i hennes närhet när hon faller igenom?

Förflutnas lektion

 

Två månader

Ja du Lord Nelson den vackre. Det har nu förflutit två månader sedan du gick in i evigheten. Kvar blev det en gubbe med sorg i själ & hjärta med en fruktansvärd tomhet som alltid kommer bestå. Men det går lättare & bättre för vardag. Ibland sköljs känslorna över mej och jag vet inte vad jag ska ta vägen. DU saknas mej och i gubblyan. Händer att jag frenetiskt slår i sängen som brukligt innan lampan släcks för natten. Du kommer inte mer för den där nattliga gosestunden. Det gör ont & en tår faller. Har gjort små förändringar i gubblyan, ja som jag alltid gjort. Men inte mer än att du skulle tycka okej. Balkongen är orörd sånärsom på klätterträdet. Men kanske du ändå ligger i din fåtölj, eller jag vill tro det när jag tittar ut. Men du är ju inte där hur mycket jag än vill. Ja Nelson, du saknas mej. För mej är det ändå av vikt att fortfarande få skriva om dej. Det gör sorgen, saknaden härdligare. Men livet rullar på & jag tar dagen som den kommer. Det utan dej min vackre pälsboll.

Återkoppla

Vad är det för fel på folk, skriver löpsedlar med erbjudande, och en vilja att få vara behjälplig, kommer med förslag. Men ständigt möts man av en tystnad så talande. Om folk kunde få fingrarna ur arslet & åtminstone återkoppla och delge sitt "nej tack". Näe, som vanligt är det bättre att tysta, döda frågeställningar. Varför ge folk en ärlig chans liksom. Men det säger mer om hur folk är!

Hovas Vittne

Matt Pop gör det så igen, ja remixar & trixar gott om sköna ABBA låtar till det i mångt bättre & dansvänliga. Här har Matt tagit tag i Hovas vittne som Björn & Benny skrev till Stickan Andersson på hans 50 års dag, och som pressades i en mycket liten upplaga. Men som nu fått spridning igen mycket tack vare dagens ljudliga medior. Bara till att höja ljudet & njuta av detta remix-verk av Matt Pop ...

Pet Shop Boys 12"

Som jag kom att digga den då & gör så än. Detta mästerverk till tolva & skön remix med PSB & deras "Opportunities". PSB har genom alla hållt hög kvalité på sina produktioner.