SommarVirus

Känns smått pinsamt nu när man fått ett jobb, och blir anfallen av nåt virus som däckat gubbkroppen. Men vad göra, smitta andra är inte dennes gubb-göra. Bara rida ut, vila & samla nya krafter.

 

Cliff Richard

Har gjort många bra låtar genom åren, men när han släppte denna, 1979, då tyckte jag att han var som bäst. We don't talk blev också en världslig hit ...

Sveriges Nationaldag

Äras våra konungar som en gång gjorde vårt vackra Sverige till en stormakt. Som vi en gång bar stolta fram! Numera är makten långt bort & avskaffad. Nya vindar, och element tar över landet med vidriga idéologiska, religiösa syften. Folk, makthavare låter det hela fortgå. Men i grunden känner jag mej stolt över att vara infödd svensk. Jag känner mej stolt, trygg över att ha en svensk genuin bakgrund. Att känna, vara mej trygg i mej själv. Gör att jag kan vara, och är en öppensinnad man. Acceptans för andra som respekterar, offrar och bidrar till landet utan att ständigt kräva något. Den som bara kräver sina rättigheter utan att bidra. Har inte här att göra! Bara synd att maktens elit låter element styra, förbjuda och sudda ut, inte minst den svenskhet som vår fana är. Att inte hissa den för att den kränker andra är löjeväckande, och som bara kan ske i Sverige. Det är en ren idioti & ska å det bestämdaste stävjas! Fira ära vår nationaldag och den stormakt vi en gång var. Det ska vi varken skämmas för eller ens sopa undan.

FakebookCensur ...

 

Svensk Schlager

En riktig landsplåga med Siwan, även Sten Nilsson gjorde den ... "Regnet det bara öser ner", 1970. Dock tycker jag att Siwans version är så mycket bättre. Lirades friskt i det som kom att heta melodiradio under 70-talen.

 

Hjälplighet

Finner det märkligt, ja skumt. Det när man sitter i en situation som man smått inte känner att man reder i själv. Vips så finns det många som, "visst vad är det du behöver ha hjälp med". När man sedan nämnt vad det är man behöver ha hjälp med, då händer inte ett smack. Folk är bara så gruvligt nödiga på att få gotta sej i och över andras dåliga situation. Varför då ens erbjuda den påstådda hjälpen, när man ändå inte ämnar löpa linan ut. Ibland kan det förövrigt vara så att man själv kör fast, och kan ha svårt för att få ner ord på pränt, och en bra formulering i sakfrågan. Då kan någon annans ord vara hjälpande. Det vore då bra mycket bättre om folk istället håller truten, och inte erbjuder hjälpen. Blir lite som att lura någon på konfekten!

 

GreyHound

SHM & deras superduper tolva som kommer att hålla många år till på världens alla klubbgolv och f.ö från 2012.

 

NationalSocialdemokraterna

Klart som sjutton att NationalSocialdemokraterna går bananas över denna film. Har under åren träffat många från den tiden då sossarna började härja fritt, och inte minst indoktrinera det egna folket genom att tänka som partiet ville. Den som inte tänkte rätt & sa det som var gångbart eller höll sej kritiska till sossarna. Blev snabbt utslängda ut i kylan. Vilket det så är även numera. Partiboken är A & O det är så talande för om som i socialdemokratiska styrda kommuner, där man gör sej snabbt av med obekväma personer genom att bl a hävda personlig skäl. Skäl som måste falla inom ramen för vad en god Nationalsocialdemokrat anser är det ända rätta. Allt annat är att förkasta & förringa! Se filmen med egna ögon, besluta dej själv för hur skrämmande Nationalsocialdemokraterna ter sej. Inte minst inför det EU-val som är i antågande söndagen den 26/5.

VNV NATION

En exellent låt som pumpas friskt i örona när jag åker till & från mitt jobb. När jag hörde den första gången grät jag så hejdlöst av glädje. Ja för det är det musik kan få mej till ... VNV proddar så jävla bra låtar, som gör att jag tror att de handlar om mej själv. Texterna faller så väl på pass, inte minst då jag gått igenom så mycket skit genom åren. Musik är så jävla tröstefullt & stärkande. Som för få är svårt att förstå.

"And for the things I know
From the broken all I ask
Is to look beyond this place
Stop staring at the ground
Thinking only what went wrong"

"I know there are days
Too dark or hard to take
I hope you know
This is just one day you'll have to face
This is not the whole of your life"

 

Hit De Luxe "Desireless" 1986

Så flitigt denna snurrats genom åren, Desireless & Voyage, voyage. Älskar tolvan på det oxå, mellan-akten i det hela pumpar så gött.